Hyra snöskoter i Funäsdalen och Funäsfjällen

Hyra snöskoter

Att hyra snöskoter är ett förträffligt sätt att uppleva fjällvärlden på ett nytt sätt. Med snöskoter tar du dig med lätthet upp på högfjällen över utmanande skoterleder och till utsiktsplatser med fina vyer.

När du hyr en skoter i Funäsfjällen så ingår ledavgiften i priset. Halvdag och heldagspriser är vanligt förekommande. Ofta tillkommer det också en milavgift, precis som när man hyr bil.

Snöskotersafari i Funäsfjällen

Om du inte har något förarbevis för snöskoter så kan du ändå få köra – om du gör det i grupp. Ett körkort (oavsett behörighet) eller traktorkort utfärdat från 1/1 2000 ger rätt att köra snöskoter inom ramen för organiserad turistverksamhet, snöskotersafari. Nästan alla ställen som du kan hyra snöskoter på erbjuder också snöskotersafari med ledare.

Hyra snöskoter i Funäsdalen

Hos Motor och Fritid i Funäsdalen kan du hyra skoter mitt i centrum. Efteråt kan du snabbt komma iväg via Funäsdalssjön och vidare ut på skoterlederna. Mer info på deras hemsida.

Snökompaniet i centrala Funäsdalen kan man hyra sport och touring-snöskotrar samt pulka till skoter. Som av en slump har du här också riktigt nära till Funäsdalens systembolag. Läs mer på deras hemsida.

Skoteråkarna i Ljusnedal (en halvmil utanför Funäsdalen) har ett brett utbud av både sport och touring-snöskotrar för uthyrning. Events och guidade turer är deras paroll. Läs mer på deras hemsida.

Hyra snöskoter i Tänndalen

PULS kan du hyra Arctic cat snöskotrar till fina priser. Puls finns förutom Tänndalen/Hamra också i Funäsdalen och Ramundberget. Nya snöskotrar inför varje säsong garanterar spännande körupplevelser. Mer info på deras hemsida.

Arctic camp ligger halvvägs mellan Tänndalen och Funäsdalen i det område som kallas Hållan. Här hyr du snöskoter och Arctic camp hjälper även till att anordna snöskotersafari.
Mer info på deras hemsida.

Hyra snöskoter i Ramundberget

På Bruksvallarnas skoteruthyrning kan du hyra nya fräscha snöskotrar. Även snöskotersafari kan ordas, med eller utan ledare. Kanske vill du ta en skotertur till ett bra fiskeställe?
Läs mer på deras hemsida.