Hotell i Funäsdalen

Hotell i Funäsdalen

Här finner du en lista på vilka hotell och vandrarhem som finns tillgängliga i Funäsdalsområdet. Om du vill uppdatera eller komplettera informationen om de hotell som finns här, vänligen kontakta oss.

Hotell i Funäsdalen / Funäsfjällen

Hotell Funäsdalen är Funäsdalens mest centrala hotell, med nära till bussförbindelser, ICA-affär, skiduthyrning, längdskidspår och snart en gondolbana till toppen av Funäsdalsberget. Mer information på deras hemsida.

Eriksgården är det ofta full rulle. Många afterski-band spelar på Eriksgårdens nattklubb/diskotek. Nära till skidspår och Konsum-affär. Mer information på deras hemsida.

Hotellet i Tänndalen ligger cirka en mil utanför Funäs. Här är nära till skidspår, fiske samt bussförbindelser som tar dig till alpina skidanläggningar. Mer information på deras hemsida.

Skoogs Krog i Funäsdalen har funnits i tiotals år som populär middagsrestaurang. Nu erbjuder Skoogs även rum och lägenheter. Nära till bycentrum och affärer. Mer info på deras hemsida.

Fjällgården i Ramundberget har bedrivit hotell/turist-verksamhet sen tidigt 30-tal. Det är ett par mil ifrån Funäsdalen by men o andra sidan finns det mesta du behöver i Ramundberget. Nära till stor skidanläggning/alpin skidåkning. Mer info på deras hemsida.

Fjällnäs fjällhotell är det äldsta i Sverige med närhet till natur och längdskidåkning. Känt för sitt fina fiske i sjön Malmagen där du fångar röding, öring och harr. Ett stenkast från Hamras stora alpina skidanläggning. Mer information på deras hemsida.

Vandrarhem i Funäsdalen / Funäsfjällen

Grönländaren ligger en bit utanför Funäsdalen och erbjuder fantastisk atsmofär och enastående utsikt över Funäsdalsberget. Utöver vandrarhem så finns det även en restaurang med fullständiga rättigheter. Mer information på  deras hemsida.

Hos Funäsdalen Berg&Hotell ligger ett mycket centralt vandrarhem i anslutning till deras hotellverksamhet. Med prisvärda rum om totalt 38 bäddar hittar ni billigt boende centralt i Funäsdalen by. För att läsa mer om vandrarhem i Funäsdalen, se deras hemsida.